Poliklinika Gikić
Oralna kirurgija

Oralna kirurgija i implantologija najuže su specijalnosti Dentalne poliklinike dr. Gikić u sklopu kojih izvodimo sve oralnokirurške zahvate i implanto-protetske terapije.

Od jednostavnog vađenja zuba do alveotomije, cistektomije, apikotomije, transplantacije kosti, kortikotomije, vađenja starog implantata do ugradnje dentalnih implantata raznih dužina.

U našoj ponudi imamo više vrsta implantata različitih proizvođača: advanced, premium (Nobel) uz koje pacijent dobiva garanciju i implantacijsku knjižicu.

Oralna kirurgija

Grana je dentalne medicine koja se bavi vađenjem zuba, puknutih ili zaostalih korijenova, kirurškim liječenjem upalnih procesa na korijenovima zuba kao što su apicotomija i cistektomija.  Kirurškim zahvatima podizanja sinusa i “nadoknađivanjem” kosti augmentacijskim postupcima, ostvaruju se preduvjeti za ugradnju dentalnih implantata, a time i opskrba bezubih područja. U dentalnoj poliklinici dr. Gikić sve je zahvate moguće obaviti uz preciznu, suvremenu i neophodnu 3D dijagnostiku.

Dentalna implantologija danas je jedna od najznačajnijih grana dentalne medicine budući da ugradnjom dentalnih implantata omogućuje nadoknadu izgubljenih zuba.

Dentalni implantati su biokompatibilni titanski vijci koji se ugrađuju u kost, a služe kao zamjena za korijen zuba. Osim implantata, za nadoknadu zuba neophodna je titanska nadogradnja, koja je ujedno zamjena za bataljak zuba te keramička krunica.

Ovisno o bezubom području može se ugraditi onoliko implantata Koliko je potrebno za izradu fiksnog protetskog nadomjestka. Kada se govori o nadoknadi svih zuba, najpopularniji zahvat je svakako All on 4/6 kod kojeg se bezubost riješava u roku od 24 sata, Koliko je potrebno za operativni zahvat ugradnje implantata i izradu fiksnih mostova na vijak.

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/11/poliklinika-gikic-oralna-kirurgija.jpg

Kontaktirajte nas

+385 1 3631 630
info@poliklinikagikic.hr

Kontaktirajte nas

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2022/07/dr-matija-gikic.png

Kontaktirajte nas!

Ako imate pitanja i želite dogovoriti BESPLATAN prvi pregled i konzultacije s oralnim kirurgom –  Javite nam se! Radujemo se vašem dolasku!

  Vaše ime i prezime

  Email adresa

  Broj telefona

  Zanima me

  https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2022/07/dr-matija-gikic.png
  Poliklinika Gikić

  Tim visoko educiranih stručnjaka spreman za izvođenje svih stomatoloških zahvata

  Naši partneri
  Društvene mreže

  Posjeti Polikliniku Gikić na društvenim mrežama

  2021 Sva prava pridržana – Poliklinika Gikić

  Poliklinika Gikić – 2022 Sva prava pridržana