Česta pitanja - Poliklinika dr.Gikić

Pitanja s kojima smo se najčešće susreli nalaze se niže na stranici. Za sva ostala pitanja, kontaktirajte nas.

Često postavljana pitanja

40 godina predanog i stručnog rada iznjedrilo je novu, moderno opremljenu polikliniku na istoj adresi koja pruža sve stomatološke usluge, RTG snimanje i smještaj pod jednim krovom.

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/10/pitanja-i-odgovori.png
Boli li zahvat?
  • Ugradnja zubnih implantata (All on 4, Zygoma) izvodi se kirurškom tehnikom u lokalnoj anesteziji i u potpunosti je bezbolna. Ukoliko je indicirano, zahvat ugradnje može se i provesti u sedaciji koju nadzire specijalist anesteziolog, pri čemu je pri svijesti, komunicira s okolinom, ali ne osjeća strah i nelagodu.
  • Za ugradnju implantata može se reći da je manje invazivna kirurška metoda od vađenja zuba. Razlika je što je mjesto implantacije planirano, veličinom prati implantat, a trauma okolnih tkiva je minimalna.
  • Za brži i bezbolniji oporavak nakon kirurškog zahvata bitno je slijediti sve usmene i pismene Upute nakon oralno kirurških zahvata dobivene od strane medicinskog osoblja.
Koja je cijena usluge?

Cijene zubnih implantata u našoj Poliklinici uvelike ovise o vrsti implantata i protetskog rada koji se ugrađuju.

Dodatni kirurški zahvati mogu biti potrebni prije ugradnje implantata kako bi se osigurala dugotrajnost protetskog rješenja i implantata. Kirurški se dio naplaćuje odvojeno od protetskog dijela zbog velikog broja protetskih mogućnosti za koje se može odlučiti. Nakon detaljnog pregleda i očitavanja ortopana naš kirurg će Vam preporučiti najbolju opciju.

Imate li smještaj?

Našim pacijentima koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske ili inozemstva pružamo besplatan smještaj u vremenu trajanja njihove trrapije.  Apartmani se nalaze u sklopu zgrade Poliklinike dr. Gikić.

Apartmani su novouređeni, klimatizirani, imaju vlastiti parking i pristup internetu.

S obzirom na blizinu smještaja, između posjeta Poliklinici imat ćete vremena za odmor u miru i tišini ili za otkrivanje turističkih znamenitosti Grada Zagreba.

Koji su načini plaćanja?
  • Pacijentima nudimo različite načine plaćanja. Sve načine plaćanja možete pronaći u našem cjeniku.Našim pacijentima za sva gotovinska plaćanja na cjelokupni račun odobravamo 10% popusta.
  • Nudimo mogućnost plaćanja na rate karticama Zagrebačke banke MasterCard, Visa i Maestro karticama na 2 – 24 rate, Diners Club karticama na 2 – 36 rata, American Express karticama na 2 – 12 rata, te RBA Visa Electron karticama na 2 – 12 rata.
  • Kao dodatnu opciju za naše pacijente nudimo plaćanje putem potrošačkog kredita PBZ American Express za korisnike privatne kartice na 24 – 60 rata i za korisnike poslovne kartice na 3 – 24 rate te uplatom na broj transakcijskog računa.
Briga za pacijenta?

Prioritet Poliklinike dr. Gikić kvalitetna je i dosljedna briga o pacijentima. Svakom pacijentu pristupamo individualno. Poštujemo norme i protokole u poslovanju zdravstvenih ustanova u svrhu povećanja kvalitete pruženih usluga. Provodimo istraživanje zadovoljstva pacijenta kao indikator kvalitete u svrhu poboljšanja kvalitete poslovanja. Briga o pacijentima počinje jasnom i dosljednom komunikacijom, informiranjem i edukacijom pacijenata prije, u toku i po završetku terapije. Nakon terapije upoznajemo pacijente s daljnjim postupcima i uputama o samostalnom vođenju higijene.

Važno je da pacijenti razumiju svoje trenutno stanje, planiranu terapiju, rezultate planirane terapije te eventualne posljedice uslijed odgađanja ili odbijanja preporučene terapije. Briga o pacijentima ne prestaje njihovim odlaskom. Vrlo nam je bitna faza oporavka pacijenta nakon svakog zahvata te zadovoljstvo pacijenta nakon završenog rada. Prilikom odlaska pobrinut ćemo se da su pacijenti informirani o postupcima i samostalnom vođenju higijene

Kronični bolesnici i oralno zdravlje
Danas se život ljudi produljio, više je pacijenata koji uzimaju neku terapiju i danas svi žele imati kvalitetu života, slobodu i sigurnost. Naši česti pacijenti su oni koji koriste jednu ili više terapija. Tu uglavnom mislimo na fiksne radove na implantatima ako pacijent nema zube ili krunice i mostove kod pacijenata koji imaju svoje zube. Kod rizičnih pacijenata radimo po protokolima i ne odstupamo jer tu nema kompromisa, osobito kod kirurgije. Jednostavno je kad ima puno kosti, onda se može ugraditi standardni implantat, no kad nema kosti onda postaje teže jer svatko nema rješenje za to. Zahtjevno je jer treba puno znanja, iskustva, kliničkih slučajeva i pacijenti s ekstremnim resorpcijama koji imaju vrlo malo kosti trebaju znati da mogu dobiti fiksne zube koji se ne vade iz usta.
Po čemu se poliklinika Gikić ističe/razlikuje od ostalih stomatoloških poliklinika?

Pristup na osobnoj razini, kvaliteta rada, sve usluge pod jednim krovom, inovacije uz bogatu tradiciju, nove tehnologije, kratko vrijeme terapije, povoljna cijena – sinonim su naše Poliklinike.

Estetika, što sve radite u poliklinici?

Od naprednih tretmana medicinskim uređajima za lice i vrat, dermalnim filerima radimo finu estetiku, mezoterapijom i PRF-om za regeneraciju do blefaopalstike očnih kapaka.

Čime se najviše ponosite u poliklinici?

Ponosimo se kvalitetom te modernom tehnologijom i pristupom svakom pacijentu. Upravo nam dostupna tehnologija omogućava da svakom pacijentu pružamo  dentalno liječenje 21. stoljeća.

Poliklinika Gikić - usluge

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/09/22.jpg

Zygoma

Zygoma ili zigomatični implantati,
najnaprednija kirurška tehnika koja zahtijeva veliko iskustvo, znanje i preciznost.

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/11/allon4allonx.jpg

All on 4 / All on X

Novi osmijeh za 24 sata
All on 4 je implanto-protetski koncept kojim se omogućuje totalna oralna rehabilitacija, izrada i postava fiksnih zubi u roku 24 sata

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/09/protetika-1.jpg

Protetika

Opsežne protetske rekonstrukcije u što se ubraja: harmonija svih struktura stomatognatog sustava
– funkcija i estetika

https://www.poliklinikagikic.hr/wp-content/uploads/2021/09/implatati.jpg

Implatati

Zubni implantati su titanski biokompatibilni vijci koji se ugrađuju u kost.
Ugradnja implantata je brz i bezbolan postupak. Jedina fiksna opcija rješavanja djelomične ili totalne bezubosti.

Radno vrijeme

Ponedjeljak
13-20h
Utorak
09-17h
Srijeda
13-20h
Četvrtak
09-17h
Petak
09-17h
Subota
Po dogovoru
Nedjelja
Zatvoreno

Trebaš termin po dogovoru?

Poliklinika Gikić

Tim visoko educiranih stručnjaka spreman za izvođenje svih stomatoloških zahvata

Naši partneri
Društvene mreže

Posjeti Polikliniku Gikić na društvenim mrežama

2022 Sva prava pridržana – Poliklinika Gikić